برگزاری مانور تریاژ_در_حوادث با رویکرد پدافندی

به گزارش کارگروه اطلاع رسانی وسازمان اورژانس بابل ، دکتر لعلی از برگزاری مانور تریاژ در حوادث با رویکرد پدافندی و حملات بیوتروریستی در بیمارستان 17 شهریور مرزیکلا توسط کارگروه امداد و نجات پدافند غیرعامل خبرداد.

دکتر لعلی رئیس کارگروه امداد و نجات پدافند غیر عامل  دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان کرد: مانور تریاژ در حوادث با رویکرد پدافندی و حملات بیوتروریستی با همکاری هلال احمر شهرستان بابل، دبیرستان باقرالعلوم مرزیکلا، نیرو ی انتظامی، آتش نشانی و همکاران بیمارستان 17 شهریور مرزیکلا اجرا گردید.

رئیس اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه این مانور با حضور امام جمعه منطقه بابلکنار، رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه و دیگر مسئولین انجام شد، گفت: این مانور با یک دستگاه اتوبوس  آمبولانس و 8 دستگاه آمبولانس با محوریت زلزله و با رویکرد پدافند غیرعامل برگزار گردید.