تصادف دوخودرو پراید با یکدیگردر بابل

تصادف دوخودرو پراید با یک دیگردر بابل روز شنبه مورخ 94.08.16در ساعت 21:20دقیقه شب طی یه گزارش با مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزکی بابل مبنی بر اورژانس 115 بابل تصادف موتور سیکلت با عابر پیاده در کمربندی شرقی میدان قاضی کتی گزارش شد. پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاه دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد. تکنسین های اورزانس 115 در مدت زمان سه دقیقه بر بالین مصدوم این حادثه حاضر شدند. تکنسین های اورژانس 115بابل پس از اقدامات پزشکی مصدوم این حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتفل کردند در این جحادثه راننده موتورسیکلت از صحنه حادثه متوالی شده است.. همچنین در گزارش دیگری با اورزانس 115 بابل مبنی بر تصادف دوخودرپراید در جاده گنج افروز انتهای روستای میرودپشت گزارش شد. پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی اورزانس 115 بابل تکنسین های پایگاه دانشگاه و هتکه پشت را به محل حادثه اعزام کرد. اولین اکیپ از تکنسین ها در مدت زمان شش دقیقه و دومین اکیپ از تکنسین ها در مدت زمان هشت دقیقه بر بالین مصدومان حاضر شدند.در این حادثه متاسفانه سه مرد 25و23و 28ساله دچار آسیب دیدگی از ناحیه سر صورت و کتف و پاو .. شدند. تکنسین های اورژانس 115بابل پس از اقدامات پزشکی مصدوم این حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتفل کردند..