تصادف در بابل یک کشته و یازده مصدوم داشت.

متاسفانه دوچرخه سوار به علت شدت جراحات دردم جانسپرد.

تصادف در بابل یک کشته و یازده مصدوم داشت. رروز94.02.10در ساعت 6:30 صبح طی تماس مردمی با اورژانس115بابل مبنی برتصادف پیکان وانت با پیکان در جاده سپاه دانش بابل گزارش شد پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی بابل تکنسین های پایگاه امین اباد و دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد. در این حادثه متاسفانه یازده مصدوم داشت که چهار زن 26و22و14و13ساله و هفت مرد22و21و32و37و43و40و24ساله دچار آسیب دیدگی از ناحیه سر وصورت و کتف و آرنج شدند. تکنسین های اورزانس 115 بابل پس از اقدامات پزشکی اولیه مصدومان این حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.همچنین روز گذشته هم در ساعت 12:13ظهر طی تماس مردمی با اورژانس115بابل مبنی برتصادف نیسان با دوچرخه در جاده حبیبی ناریوران گزارش شد. شد پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی بابل تکنسین های پایگاه دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد.متاسفانه دوچرخه سوار به علت شدت جراحات دردم جانسپرد. وتلاش های تکنسین های اورژانس 115 برا احیاءثمری نداشت.