موفقیت در جدال مرگ وزندگی با CPRموفق تکنسین های اورژانس115بابل

تکنسین های اورژانس 115 بابل در جدال مرگ وزندگی موفق شدند.روز یکشنبه مورخ 93.03.18 در ساعت 14:18 دقیقه طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر تصادف موتور با نیسان درجاده جدید بابل به آمل سپاه دانش گزارش شد . پس از دریافت این گزارش مرکزفرمانددهی اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاه امین آباد آقایان شریفی و کریمیان را به محل حادثه اعزام کرد . در این مدت تکسین های مرکز پیام سرکار خانم محسنی و آدرنگ از شرایط بیمار که شخص تماس گیرنده گفته بود متوجه شدند که بیمار دچار ارست قلبی و تنفسی شده است. و بلافاصله تار رسیدن تکنسین های اورژانس 115 برای احیاء بیمار به همراه خانواده بیمار راهنمایی کردند. تکنسین های اورژانس در مدت زمان هفت دقیقه خودشان را بر بالین بیمار حاضر شدند . وبلافاصله عملیات احیاء انجام دادند . و پس از اقدامات پزشکی از قبیل CPRموفق به بازگشت به زندگی این مرد 70 ساله شدند. و به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.همچنین در تماس دیگری با اورژانس 115بابل مبنی عدم هوشیاری مرد 46 ساله در اوقاف اوجابن گزارش شد . . پس از دریافت این گزارش مرکزفرمانددهی اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاه دانشگاه آقایان ذبیحی والله قلی پور را به محل حادثه اعزام کرد . در این مدت تکسین های مرکز پیام سرکار خانم محسنی و آدرنگ از شرایط بیمار که شخص تماس گیرنده گفته بود متوجه شدند که بیمار دچار ارست قلبی و تنفسی شده است. و بلافاصله تار رسیدن تکنسین های اورژانس 115 برای احیاء بیمار به همراه خانواده بیمار راهنمایی کردند.ازتکنسین های اورژانس در مدت زمان هشت دقیقه خودشان را بر بالین بیمار حاضر شدند . وبلافاصله عملیات احیاء انجام دادند . و پس از اقدامات پزشکی از قبیل CPRموفق به بازگشت به زندگی این مرد 46 ساله شدند. و به بیمارستان شهیدیحیی نژاد بابل منتقل کردند ازخانواده محترم خواهشمندیم در صورت نیاز به اورژانس 115 در موقع تماس آدرس محل حادثه و شرایط بیمار یا مصدوم را به مرکز فرماندهی اطاع دهند. وهمچنین به راهنمایی های مرکز فرماندهی اورژانس 115 گوش دهند و انجام دهند اورژانس 115 بطور 24 ساعت در آماده باش می باشد .ودر صورت نیاز به هم وطنان و هم شهریان به کمک حادثه دیده گان می شتابد.