دهمین پایگاه اورژانس 115 بابل افتتاح شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: تماس‌های غیرضروری سبب کاهش خدمات اورژانس می‌شود.

دهمین پایگاه اورژانس 115 بابل افتتاح شد. روز پنج شنبه مورخ93.03.15در ساعت 9 صبح با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و رئیس دفتردانشگاه و آقای نتاج مشاور استاندار مازندراندهمین پایگاه گتاب افتتاح شد. این پایگاه توسط خیر ین گتابی احداث شد. مساحت زمین پایگاه 200متر و زیر بنای 100متر می باشد. زمین این اورژانس از سوی ربابه نبی‌زاده کفشگر بانوی خیّر گتابی اهدا شد. دکتر مظفر ربیعی بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح هفتمین پایگاه جاده‌ای اورژانس 115 بابل در شهر گتاب، اظهار داشت: فعالیت و کار اورژانس نوعی جانفشانی است و احتیاج به دلسوزی و احساس مسئولیت دارد. وی افزود: با وجود اهمیت سرعت کار پرسنل اورژانس 115 دقت و آرامش در هنگام کمک به مردم باید رعایت شود. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اورژانس 115 بابل 24 ساعته برای امدادرسانی به مردم این شهرستان در آماده‌باش کامل به‌سر می‌برد، بیان داشت: با توجه به حساسیت فعالیت اورژانس 115 از مردم انتظار داریم با تلفن‌های غیرضروری سبب کاهش خدمات اورژانس نشوند. دکتر ربیعی با اشاره به افتتاح دهمین اورژانس 115 بابل در شهر «گتاب»، عنوان کرد: این پایگاه از نظر استراتژیک در مکانی واقع شده است که می‌تواند به بخش‌های بابلکنار، بندپی غربی، شرقی و حتی شهر بابل سرویس‌دهی کند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از مشارکت و حمایت خیران گتاب برای راه‌اندازی دهمین پایگاه اورژانس 115 بابل در شهر گتاب تقدیر کرد. خیّر گتابی که برای ساخت ساختمان اداری این پایگاه اورژانس مشارکت کرده است، در این مراسم با گرامیداشت ایام شعبانیه و همچنین سوگواری رحلت امام راحل (ره) اظهار داشت: به دلیل حادثه‌خیر بودن جاده از دانشگاه علوم پزشکی بابل، تقاضای احداث این اورژانس برای کاهش تلفات جانی جاده‌ای در این منطقه ارائه شد. اصغر ملازاده افزود: اگر با کوتاهی و غفلت سبب مرگ انسانی شویم، جهانی را نابود کرده و اگر جان انسانی را نجات دهیم کل جهان را نجات داده‌ایم. وی با اشاره به اینکه بخش «گتاب» نیازمند مرکز درمانی، بیمارستان و مرکز جراحی است، عنوان داشت: «گتاب» منطقه‌ای وسیع با قابلیت فراوان است که تاکنون پیشرفت چندانی نداشته است. این خیّر گتابی عنوان داشت: اگر قرار باشد برای این مرکز نیرو جذب شود، انتظار می‌رود کادر اداری آن از جوانان مستعد تحصیلکرده همین منطقه باشند. ملازاده تصریح کرد: با وجود شرایط کشور و تحریم‌های سنگین دشمن، نمی‌توان از دولت انتظار زیادی داشت، بنابراین باید مردم منطقه خود اقدام به رفع مشکلات بخش کنند و مشارکت جدی برای کارهای عام‌المنفعه داشته باشند. همچنین مبلغ 75 میلیون تومان هزینه ساخت این اورژانس از مشارکت مردمی، خیّران و 55 میلیون تومان توسط اصغر ملازاده خیّر گتابی هزینه شده است.