تصادفات در بابل سه فوتی داشته است.

تصادفات در بابل سه فوتی داشته است. روز چهارشنبه مورخ 93.02.24در ساعت 12:03 طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر تصادف عابر و پژوه پارس در کمربندی غربی روبروی تالار پورجواد گزارش شد . پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکزفرماندهی اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاه دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد . تکنسین های اورژانس 115 در مدت زمان پنج دقیقه بر بالین مصدوم حاضر شدند. بلافاصله اقدامات پزشکی را انجام دادند . و پس از اقدامات پزشکی از قبیل مصدوم این حادثه که زن 38 ساله بود به شدت دچار آسیب دیده گی شده بود و با ضریب هوشیاری سه به بیمارستان شهید یحیی نزاد منتقل شد.ولی متاسفانه به شدت جراحات و خونریزی در ساعت 16 جان سپرد.در این حادثه راننده خودرو پژوه پارس به علت سرعت زیاد و لایی کشیدن وحرکت زیگزاگی بودو به علت سرعت زیاد قادر به کنترل خودرو نبودو متاسفانه از جاده خارج شده وارد عابر پیاده شده و چنین حادثه ناگوار رخ داده است. همچنین در تصادف دیگری در شهر خشرودپی به سمت پادگان المهدی برخورد دو دستگاه موتور سیکلت در ساعت 18:18 به مرکز فرماندهی اورژانس 115 گزارش شد . پس از دریافت این گزارش مرکز فرماندهی اورژانس 115 به علت اینکه پایگاه خشرودپی در ماموریت بوده است.پایگاه بندپی شرقی و دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد . اولین اکیپ از تکنسین های اورژانس 115 بابل در مدت زمان پنج دقیقه و دومین اکیپ در مدن زمان هشت دقیقه در این حادثه حاضر شدند متاسفانه راننده موتورسیکلت به علت شدت جراحات جان سپرد و راننده موتور سیکلت هم پس از اقدامات پزشکی از قبیل CPR باضریب هوشیاری سه به بیمارستان شهید بهشتی منتقل کرد اما متاسفانه بعد از چند ساعت به علت جراحات جان سپرد.