سومین نشست مسئولین روابط عمومی مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور

سومین نشست مسئولین روابط عمومی مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور در 8 بهمن با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد و در ادامه جناب آقای دکتر دهقانپور، مدیر مرکز اورژانس تهران، ضمن خیر مقدم به روابط عمومی های کشور رسالت اورژانس را رسالتی الهی دانست. ایشان تعامل سازنده رسانه ها و مسئولین روابط عمومی زیر بنای اطلاع رسانی آموزنده و پل ارتباطی میان مردم و سازمان هستند . تلاش برای رساندن اطلاعات صحیح به مردم موجب برخورداری از حمایت جامعه خواهد شد. دکتر میعادفر معاون اجرائی مرکزمدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کشور نیز در ادامه این نشست با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی خدمات اورژانس گفت: نشر اخبار اورژانس در جهت بالا بردن آگاهی و اطلاعات پزشکی اهمیت بسزائی دارد و کمبودهای روابط عمومی ها با توجه به فعالیت های درون سازمانی و برون سازمانی، بایستی رفع شود. وی با اشاره به پیشبرد نظام سلامت، گفت: این پیشبرد در سایه روابط عمومی های قوی میتوان به سرعت انجام گیرد و این تکلیف برای روابط عمومی هاست که ضمن انجام خدمات رسانه ای بر حق و حقوق کارکنان زحمت کش اورژانس نیز توجه کنند. هدف روابط عمومی‌ از هدف سازمان جدا نیست و هدف سازمان، ارائه‌ی خدمات بهتر به مردم است و روابط عمومي بايد با شناخت دقيق مخاطبين خاص و عام با استفاده از ابراز دقيق و انتخاب روش مناسب به معرفي شايسته از سازمان و خدمات آن بپردازد و ضمن برقراري ارتباط مستمر و منسجم با وسايل ارتباط جمعي، در راستاي معرفي سازمان از طريق آنها به ايجاد رابطه دوسويه بين مردم و سازمان همت گمارد. روابط عمومی درحوزه‌ی اطلاع‌رسانی وخبر،درکانون مثلثی قرارگرفته است که سه راس آن، مردم، سازمان ورسانه‌ها هستند. در ادامه خانم دهقانی مسئول روابط عمومی اورزانس کشور ضمن ارائه گزارش عملکرد روابط عمومی های مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی سراسر کشور دریک سال اخیر، راهکارهایی را جهت پوشش خبری فعالیت های امدادی اورژانس 115 مطرح نمودند. وی در بخشی از صحبت های خود اذعان داشت اگر قرار است نظام سلامت و خدمات آنها به مردم معرفی شود باید یک الگوی یکسان و متحد در همه‌ی عرصه‌های مجموعه درماني و بهداشتي به آنها ارائه شود كه اين الگوي يكسان بايد همسو با رسالت وزارتي باشد. حوزه‌ی روابط عمومی داراي اهميت و ارزش جمعی بسيار بالاست و روابط عمومی‌ها با عملكرد خود، فعالیت پرسنل درماني و عملیاتی اورژانس 115 و سایر بخشهای مرتبط با آن را معرفی می نمايند، که این کار شایسته‌ی تقدیری خاص و ویژه می‌باشد. هدف از برگزاري از اين نشست هم انديشي و اطلاع يابي در خصوص تازه هاي روابط عمومي ، اطلاع رساني در حوزه بحران، ارتباطات خطر و دانش رسانه اي مي باشد. در این نشست از ده مرکز روابط عمومی بابل ،اصفهان،البرز،تبریز،اراک،زابل همدان ، بوشهر،اهواز(دزفول) و تهران به عنوان روابط عمومی برتر با اهداء لوح تقدیر به عمل آمد . روابط عمومی بابل رتبه پنجم امسال کسب کرد.