برخورد مزداباری با سیرویس مدرسه یک کشته و پنج مصدوم داشت.

امروز92.11.05در ساعت 13:55 طی تماس مردمی با مرکزفرماندهی اورژانس 115 بابل مبنی بر برخورد مزدا باری با پراید که سیرویس مدرسه شبانه روزی بود در جاده بابل به کیاکلا ابتدای محمود آباد گزارش شد. پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاه امیرکلا و بیشه سر و رضی کلا و قراخیل به محل حادثه اعزام کرد. متاسفانه یکی از دانش آموزان که پسر بچه 13 ساله بود به علت شدت درجات جان سپرد و راننده خودرو پراید با تلاش فروان و CPR به بیمارستان منتقل کردند. خوشبختانه تلاش های تکنسین های اورژانس 115 و پرسنل بیمارستان شهید بهشتی موفق به احیاءشدند. و با ضریب هوشی 5 در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان بستری می باشد و چهار مصدوم دیگر هم که دو دانش آموز 13 ساله و راننده مزدا هم که مرد 31 ساله بودندقبیل سرم تراپی و واکسیژن تراپی و آتل گیری مصدومان این حادثه را به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.