COهمچنان در بابل حادثه می آفریند.

به علت بد کارگذاشتن بخاری و COلوله بخاری گزارش شد.

روز92.10.10 ساعت 14:27 طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر آتش سوزی ومسمومیت با گاز coدر خیابان سرگرد قاسمی دانش 12 گزارش شد . پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز دیسپج اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاههای رضی کلا و دانشگاه اورژانس 115 را به محل حادثه اعزام کرد.متاسفانه در این حادثه یک زن 35ساله و دو بچه 4و7 ساله دچار مسمومیت گاز شدندو همچنین یکی از پرسنل آتش نشانی در حین نجات مصدومین دچار مشکلی تنفسی شده بود . پس از اقدامات پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل شدند. همچنین در ساعت20:26 شب طی تماس مردمی بااورژانس 115 بابل مبنی بر مسمومیت گاز CO درجاده جدید بابل به آمل روستای پایین محله میان دسته در مسجد صاحب زمان به علت بد کارگذاشتن بخاری و لوله بخاری گزارش شد. پس ازدریافت این گزارش مرکز دیسپج اورژانس 115 بابل تکنسین های پایگاههای امین آبادو دانشگاه اورژانس 115 را به محل حادثه اعزام کرد. متاسفانه در این حادثه 5 زن 22و23و 45و40و60 ساله دچار مسمومیت شده بودندپس ازاقدامات پزشکی تکنسین اورژانس 115 به بیمارستان شهید بهشتی بابل منفل شدند.