برخورد دوخودرو در بابل 4 مصدوم داشت.

برخورد دو خودرو در بابل 4 مصدوم داشت. روز چهارشنبه مور خ 92.09.27 در ساعت 23:37 طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر برخورد شدید دوستگاه خودرو رنو با پیکان وانت در جاده جدید بابل به آمل بیجی کلا گزارش شد .پس از در یافت این گزارش مرکز فرماندهی اورژانس 115 بابل بلافاصله تکنسین های پایگاه امین آباد و دانشگاه اعزام کرد. متاسفانه در این حادثه چهار مصدوم داشت. سرنشین رنو که که یک زن 43ساله و یک مرد18 ساله بودند به همراه دو راننده دو خودرو که دو مرد 45و 41 ساله بودند پس از اقدمات پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند. مصدومان این حادثه از ناحیه سرو صورت و گردن و کمر آسیب دیده بودند.