اقدام به موقع تکنسین هایی اورژانس 115 سرنشین موتور سوار40 ساله را از مرگ حتمی نجات داد. روز 92.08.28 در ساعت 7:45 دقیقیه صبح طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر تصادف شدید دو خودرو پیکام با پژوه 405 در جاده سپاه دانش بعداز روستای کارون گزارش شد . پس از دریافت این گزارش بلافاصله تکنسین های پایگاه امین آباد ودانشگاه اورژانس 115 بابل به محل حادثه اعزام شدند . در این حادثه راننده پیکان و سرنشینش که دو مرد 26 و28 ساله بودندو راننده خودرو پژوه 405 که یک زن 38 ساله بود پس از اقدامات اولیه پزشکی از قبیل سرم تراپی، اکسیژن تراپی ،آتل گیری و.. انجام دادند .ومصدومان این حادثه را به بیمارستان شهید بهشنی بابل منتقل کردند. مصدومان IV انجام این حادثه از ناحیه سرو پا وکمر و لگن متاسفانه آسیب دیده بودند. همچنین در تماس مردمی دیگری در ساعت 15:14با اورژانس 115 بابل مبنی بر تصادف پراید با موتور گزارش شد . پس از دریافت این گزارش بلافاصله تکنسین های پایگاه رضی کلا اورژانس 115 بابل به محل حادثه اعزام شدند متاسفانه سرنشین موتور سیکلت دچار آسیب دیدگی شدیدی شدو همچنین دچار ایست قلبی تنفسی شده بود . تکنسین های اورژا نس 115 آقایا ن صادقی طبری و گوهری پس ازاقداماتی پزشکی و وانجام cor موفق به بازگشت مرد 40 ساله که سرنشین موتور سیکلت بود کردند و به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.