تصادف در بابل 13 مصدوم برجای گذاشت.

رئیس اورژانس 115 بابل: تصادف در بابل 13 مصدوم برجای گذاشت رئیس اورژانس 115 بابل گفت: تصادف در بابل 13 مصدوم بر جای گذاشت. مهدی محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بابل اظهار داشت: در تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر تصادف همزمان در جاده بابل به آمل و لاین مخالفش بریدگی هلال‌کلا برخورد ال 90 و پژو 405 و لاین دیگرش تریلر 18 چرخ با پژو 405 بلافاصله مرکز فرماندهی اورژانس 115 بابل تکنسین‌های پایگاه امین‌آباد، دانشگاه، قراخیل و رضی‌کلا را به محل حادثه اعزام کردند. وی با اشاره به اینکه این حادثه 9 مصدوم برجای گذاشت، افزود: پنج مصدوم این حادثه که پنج زن و یک مرد 28 ساله بودند توسط تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی، پس از اقدامات اولیه پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی بابل و سه مصدوم دیگر توسط نیروهای دیگر، به بیمارستان منتقل شدند. محمدیان بیان داشت: مصدومان این حادثه از ناحیه سر، صورت، کمر و گردن به شدت مجروح شدند. رئیس اورژانس 115 بابل همچنین از وقوع تصادف دیگری در همین محور خبر داد و گفت: برخورد پراید و سمند در همین مکان سبب مصدومیت مرد 57 ساله از ناحیه سر، دست و صورت شد که توسط تکنسین‌های پایگاه امین‌آباد پس از اقدامات اولیه پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شد. محمدیان خاطرنشان کرد: در همین ساعت 800 متر جلوتر از بریدگی امین‌آباد تصادف دیگری بین پژو و نیسان رخ داد که بلافاصله تکنسین‌های پایگاه دانشگاه و رضی‌کلا به محل حادثه اعزام و سه مصدوم این حادثه را که از ناحیه سر، کمر، صورت و دست به شدت دچار آسیب شدند را پس از اقدامات اولیه پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.