زندگی دوباره زن 80 ساله ذر حادثه تصادف.

پس از انجام cpr موفق به بازگشت این زن 80ساله شدند و مصدوم این حادثه رابه بیمارستان شهید بهشتی منتقل کردند. CP

روز سه شنبه مورخ 92.07.23 طی یک تماس مردمی با اورژانس 115 بابل بر تصادف عابر با نیسان در جاده قدیم بابل به آمل روبروی زندان متی کلا گزارش شد. پس از دریافت این گزارش مرکز پیام اورژانس 115 تکنسین های پایگاه دانشگاه را به محل مورد نظر اعزام کرد.تکنسین اورژانس 115 پس از انجام cpr موفق به بازگشت این زن 80ساله شدند و مصدوم این حادثه رابه بیمارستان شهید بهشتی منتقل کردند. همچنین در تصادفی دیگری با اورژانس 115 بابل مبنی تصادف خودروی عابر با خودروی پیکان گزارش شد . مرکز اورژانس به علت اینکه پایگاه دانشگاه در ماموریت بود پایگاه رضی کلا را به محل حادثه اعزام کرد. تکنسین های اورژانس پس از اقدامات پزشکی مصدوم این حادثه از ناحیه زانوی چپ و دست راست آسیب دیده بود به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.