مصدومان این حادثه از ناحیه سر و صورت کمر آسیب دیده بودند.

وازگونی خودروی پراید بخاطر سرعت زیاد در جاده بابل به آمل ابتدای سپاه دانش گزارش شد.

روز سه شنبه مورخ 92.07.22 در ساعت 22:23 دقیقه طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل مبنی بر وازگونی خودروی پراید بخاطر سرعت زیاد در جاده بابل به آمل ابتدای سپاه دانش گزارش شد . پس از دریافت این گزارش بلافاصله تکنسین های پایگاه امین آباد و دانشگاه به محل حادثه اعزام شدند تکنسین های اورژانس 115 پس از اقدامات پزشکی 4 مصدوم این حادثه که راننده مرد27 ساله وسه سرنشین مرد 30و33و31ساله پس از اقدامت پزشکی به بیمارستان شهید بهشتی و شهید یحیی نژاد منتقل کردند . مصدومان این حادثه از ناحیه سر و صورت کمر آسیب دیده بودند . اگر راننده با سرعت مطمنه حرکت می کردو سرنشیان خودروی پراید از کمربند ایمنی استفاده می کردند هرگز چنین حادثه ای و چنین صدماتی نبودیم .