تعداد کل آموزش دیدگان در این دو سال اخیر حدود11000نفر بوده است.

محمد مهدی واحدی:تعداد کل آموزش دیدگان در این دو سال(1390و1391) حدود11000نفر بوده که آموزش دیدگان شامل نیروهای آتش نشانی – هلال احمر – پلیس راهور-پرسنل دولتی – رانندگان حمل ونقل و دانش آموزان بودهاست.در سال92 نیز آموزش های کمک های اولیه همچنان ادامه خواه داشت .

محمد مهدی واحدی مسئول آموزش مرکز مدیریت و حوداث و فوریت های پزشکی بابل اعلام کردند. با توجه به اهمیت و نقش آموزش همگانی کمک های اولیه در حوادث و بیماریها در جهت تامین ،حفظ و ارتقای سطح سلامت افردا جامعه نیاز به مشارکت دستگاههای ذیربط به همراه حضور آگاهانه مردم امری ضروری است در این راستا آموزش همگانی کمک های اولیه با هدف آموزش اصول پایه به عموم مردم توسط مرکز مدیریت وحوادث و فوریت های پزشکی کشور ارائه شده است. دراجراء این برنامه مهم مرکزمدیریت و حوادث و فوریتهای پزشکی بابل از اوایل سال 90 تا پایان سال91آموزش کمک های اولیه را به گروههای هدف با استفاده از افراد آموزش دیده به انجام رساندهاست.تعداد کل آموزش دیدگان در این دو سال حدود11000نفر بوده که آموزش دیدگان شامل نیروهای آتش نشانی – هلال احمر – پلیس راهور-پرسنل دولتی – رانندگان حمل ونقل و دانش آموزان بوده است.در سال92 نیز آموزش های کمک های اولیه همچنان ادامه خواه داشت.