مرگ دو موتوار سوار

صبح روز09/1091درساعت 07/11 درجاده گنج افروز در روستای روشن آباد در اثر تصادف موتور و خودرو سواری رخ داد . در طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل بلافاصله آمبولانس اورژانس 115 پایگاه دانشگاه به محل اعزام شدن و کارهای پزشکی را انجام دادن و به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال داده شد.متاسفانه در پی شدت جراحات زیاد در بیمارستان جان سپرد .

صبح روز09/10/91 درساعت 07/11 درجاده گنج افروز در روستای روشن آباد در اثر تصادف موتور و خودرو سواری رخ داد . در طی تماس مردمی با اورژانس 115 بابل بلافاصله آمبولانس اورژانس 115 پایگاه دانشگاه به محل اعزام شدن و کارهای پزشکی را انجام دادن و به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال داده شد.متاسفانه در پی شدت جراحات زیاد در بیمارستان جان سپرد .این درحالی است که 2 ساعت بعد درساعت 24/13 در اثر برخورد دو دستگاه پراید و پژوه تصادفی دیگر در جاده گنج افروز روستای طلوت رخ داد. که طی تماس مردمی بلافاصله آمبولانسهای اورژانس 115 به محل حادثه اعزام شدن و 5 مصدوم را به بیمارستان شهید بهشتی انتقال داده شد. که این مصدومان 3مرد و 2 خانم بودن . اما متاسفانه کمتر یک ساعت از این حادثه تصادفی دیگر در جاده کیا کلا اتفاق افتاد که در اثر برخورد موتور وپژوه 405 اتفاق افتاد که جوان 21 ساله بود که بلافاصله آمبولانس اورژانس 115 به محل اعزام شد . اقدامات لازم را انجام دادن و به بیمارستان شهید بهشتی بابل انتقال داده شد.واما متاسفانه به علت شدت جراحات مصدوم جان سپرد.