جلسه کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

دکتر رمضانی «رییس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل:جلسه کمیته پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی بابل به ریاست دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه و دعوت کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه و با حضور روسای کارگروه ها و اعضای کمیته پدافند غیرعامل در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.در این جلسه بر نقش برجسته پدافند غیرعامل در حفظ سلامت مردم، کاهش آسیب پذیری، تداوم خدمات و تامین نیازهای اساسی بهداشت و درمان، افزایش ایمنی و امنیت زیرساخت های حوزه سلامت در مقابل انواع تهدیدها و تسهیل مدیریت بحران تاکید و به بررسی وظایف روسای کارگروه های 9 گانه کمیته پدافند غیرعامل و اعضای کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه و چشم اندازها، انتظارات و اهداف کمیته پرداخته شد.