سومین المپیاد علمی مهارتي مراکزفوریتهای ناحیه قطب شمال ایران شامل دانشگاه های (مازندران، گیلان، گلستان، بابل، سمنان و شاهرود) میباشد

مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تاریخ 5و 6 آبان 1402 برگزار کننده این رویداد بود در این دوره 46 نفر از پرسنل اورژانس دانشگاههای علوم پزشکی قطب شمال به رقابت پرداختند که اورژانس بابل توانست برای اولین بار دو عنوان برتر را نصیب خود کند.

سرکار خانم نرگس حسینقلی پور در آیتم تریاژ تلفنی و سرکار خانم مهسا روحانی در آیتم اعزام و راهبری آمبولانس توانستند رتبه برتر را تصاحب کنند و مجوز حضور در نهمین المپیاد کشوری به میزبانی مشهد را کسب کنند.