برگزاری آزمون دوره کارشناسی ارشد رشته مهندسی مدیریت بحران ناشی از تهاجم،

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت ir.paydarymelli.www و ir.pdrc.www یا با شماره تماس ۲٥۹٣٥١٦٤-٠۲١ تماس حاصل فرمایند.معرفی داوطلبین واجد شرایط دستگاههای اجرایی باید از طریق معاونتها، ادارات کل و کمیته پدافند غیرعامل وزارتخانه ها صورت پذیرد. - معرفی داوطلبین واجد شرایط استانها باید از طریق استانداریها، فرمانداریها، ادارات کل استان و اداره کل پدافند غیرعامل استانها صورت پذیرد. *تاریخ برگزاری: متعاقباً اطلاع رسانی میشود.

به آگاهی میرساند، دانشکده و پژوهشکده پدافند غیرعامل دانشگاه جامع امام  حسین (ع)در نظر دارد برای نیمه دوم سال 1402 در رشته ی مهندسی مدیریت بحران ناشی از تهاجم، از بین داوطلبین واجد شرایط دانشجو پذیرش نماید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای شرکت در آزمون:

الف- شرایط عمومی

1 -متدیّن به دین مبین اسلام.

2 -تابعیت جمهوری اسلامی ایران.

3 -معتقد و متعهّد نسبت به مبانی جمهوری اسلامی ایران.

4 -نداشتن محکومیت ناشی از اقدام علیه انقلاب اسلامی.

5 -نداشتن محکومیت و محرومیت از خدمات دولتی.

6 -کارمند رسمی یا پیمانی ارگانها، سازمانها و نهادهای کشوری.

7 -عدم استفاده از تسهیلات آموزش رایگان در مقطع کارشناسیارشد.

8 -سن داوطلب حداقل 27 سال و حداکثر 45 سال.

9 -نداشتن سابقه عضویت یا وابستگی به احزاب و گروههای سیاسی غیرقانونی.

ب- شرایط اختصاصی

1 -این آزمون مخصوص داوطلبان مرد میباشد.

2 -دارا بودن معدل 12 در دوره کارشناسی ضروری است.

3 -داشتن حداقل درجه سروانی برای نظامیان الزامی میباشد.

4 -کلیه فارغ التحصیلان رشته های زیر میتوانند جهت شرکت در آزمون دوره ی کارشناسی ارشد رشته ی مهندسی مدیریت بحران ناشی از تهاجم تحصیل نمایند: مدیریت بحران – مدیریت صنعتی – مدیریت دولتی – پدافند غیرعامل – مهندسی مکانیک – مهندسی برق – مهندسی عمرانمهندسی معماری – مهندسی شهرسازی – مهندسی صنایع – مهندسی ایمنی - مهندسی محیط زیست – مهندسی بهداشت محیط مهندسی بهداشت حرفهای ج- مدارک مورد نیاز 1 -یک قطعه عکس پرسنلی. 2 -کپی کارت ملی و شناسنامه.

3 -کپی آخرین مدرک تحصیلی.

اسامی داوطلبین طبق جدول زیر ارسال شود.

ردیف نام و نام خانوادگی سازمان/دستگاه اجرایی رشته ی کارشناسی شماره تلفن -

** لینک pdf **