دکتر رمضانی مراجعه بیش از یازده هزار بیمار به اورژانس بیمارستان های شهرستان بابل از ابتدای طرح سلامت نوروزی انی، رییس اورژانس و دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی بابل:

از تاریخ ۲۵ اسفند تا ۴ فروردین،  ۱۱۲۳۸ بیمار تحت پوشش درمانی بخش اورژانس مراکز آموزشی و درمانی تابع دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار گرفتند.

۹۰۵۰ نفر از مراجعه‌کنندگان به ‌صورت سرپایی درمان و ۲۱۸۸ نفر نیز بستری شدند.

از ۹۸۶ مسافری که جهت درمان تاکنون به بیمارستان‌های تابع دانشگاه علوم‌پزشکی بابل مراجعه کردند حدود۸۲نفر نیازمند پذیرش و بستری در مراکز درمانی بودند. از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون ۵۳۷ عمل جراحی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی بابل انجام گردید .

در اورژانس ١١۵ بابل در این مدت ۱۰۳۲ ماموریت انجام شد که ۳۶۰ماموریت شهری و ۶۷۲ ماموریت جاده‌ای بودند که از این میان ۸۳۶ ماموریت غیرتصادفی و ۱۹۶ ماموریت تصادفی بود.