ثبت ۴۷۷ مورد مزاحمت تلفنی در یکماه برای اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی بابل

دکتر #رمضانی «رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بابل»: اورژانس بابل در دی ماه امسال در مجموع ۲۶۲۳ ماموریت انجام داده است که ۹۳۵ ماموریت آن شهری و ۱۶۸۸ماموریت جاده ای بوده است.

میانگین زمان حضور بر بالین بیمار یا مصدومان در دی ماه  برای ماموریت های شهری ۹دقیقه و برای ماموریتهای جاده ای ۱۳ دقیقه بوده است.

در این ماه مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بابل ۵۱۷ ماموریت تصادفی انجام داده است که از این تعداد ماموریت تصادفی ۱۵۴ تصادفی شهری و۳۶۳ تصادفی هم جاده ای بوده است.

بعداز ماموریت های تصادفی که رتبه یک ماموریت های مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی بابل در دی ماه سال ۱۴۰۱ بود، ماموریت های قلبی با ۱۲۲مورد و ماموریت های تنفسی با ۷۸مورد و ماموریت مسمومیت با ۷۵ مورد بوده است.

در دی ماه امسال، ۹۱۸۴ بار تلفن های اورژانس ۱۱۵ به صدا در امد که از این تعداد متاسفانه ۴۷۷مورد مزاحمت بوده است.