‍ مسمومیت گاز co اعضا یک خانواده در بابل

مسمومیت گاز co  اعضا یک خانواده در بابل

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی  و مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل  امروز پنج شنبه  مورخ   ۱۴۰۱.۱۰.۱۵در ساعت ۹:۰۲ دقیقه صبح طی گزارشی به مرکز اورژانس بابل مبنی  بر مسمومیت گاز co  اعضا یک خانواده در منطقه موزیرج گزارش شد.

مرکز دیسپچ اورژانس پیش بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل پس از دریافت این گزارش بلافاصله موتورلانس و تکنسین های پایگاه دانشگاه را به محل حادثه اعزام کرد.

تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه  حاضر شدند .

این حادثه به علت روشن کردن بخاری و گذاشتن لوله بخاری در سطل آب رخ داده بود متاسفانه ۲مرد۳۱ و ۷ ساله و ۲ زن ۱۵ و ۳۰ ساله دچار مسمومیت شدند.

موقع نصب بخاری حتما باید انتهای دودکش به فضای آزاد راه داشته باشد، حداقل یک متر از سطوح اطراف خود بالاتر قرار داده شده و انتهای آن حتما دارای کلاهک استاندارد باشد. سایز و توان وسیله گرمایشی با وسعت محیط متناسب باشد و از نصب بخاری یا آبگرمکن در محیط های کوچک مانند حمام خودداری شود. باید به طور متناوب گرم بودن لوله بخاری تست شود و کل سیستم گرمایش عیب‌یابی و تست شود.