برگزاری کارگاه phcls( حمایت بیماران قلبی در پیش بیمارستانی ) برای پرسنل اورژانس ۱۱۵بابل و مازندران

اولین دوره کارگاه phcls(حمایت بیماران قلبی در پیش بیمارستانی)در مرکز آموزش اورژانس بابل با حضور پرسنل عملیاتی مشترک بابل و مازندران در تاریخهای ۲۱ و ۲۲ آذر ماه با نظارت و همکاری همکاران مدرس قطب مازندران و مدرسین طب اورژانس علوم پرشکی بابل انجام پذیرفت.

همچنین در این کارگاه دو روزه دکتر سرور معاون فنی عملیات ساز مان اورژانس کشور به هم راه تیم بازدید کننده از این کارگاه آموزشی بازدید کردند . ضمن رضایت و تقدیر و تشکر  از نحوه  برگزاری این کارگاه و آموزش خواستار تداوم و به روز بودند پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی  شد.