امداد رسانی اورژانس بابل به مصدومان تصادف دو دستگاه پراید با یکدیگر

امداد رسانی اورژانس  بابل به مصدومان  تصادف دو دستگاه پراید با یکدیگر
به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی  و مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل  امروز  جمعه   مورخ   ۱۴۰۱.۰۹.۰۴در ساعت ۱۸:۰۴دقیقه شب  طی گزارشی به مرکز اورژانس بابل مبنی  بر تصادف  دو دستگاه پراید با یکدیگر در بندپی غربی روستای شهید اباد  گزارش شد.

مرکز دیسپچ اورژانس پیش بیمارستانی و مرکز مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل  پس از دریافت این گزارش بلافاصله تکنسین های پایگاه خشرودپی و هلال احمر و احمد چاله پی  را به محل حادثه اعزام کرد.

تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه  حاضر شدند .
این حادثه  براثر برخورد دو دستگاه پراید بایکدیگر رخ  داده بود  .متاسفانه  ۷مصدوم داشت که ۲مرد ۴۰و۱۲ ساله و ۵زن ۴۰و۳۰ و ۱۴ و ۱۰و۶۷ ساله  دچار آسیب دیدگی مولتی تروما وهدتروما شدند.
در این ماموریت تکنسین های  اورژانس  پس  ازآنکه  اقدامات درمانی اولیه  را انجام دادندمصدومان حادثه را به بیمارستان های  شهید بهشتی و شهید یحیی نژاد  انتقال دادند.