زندگی دوباره کودک ۲ساله توسط مرکز ارتباطات تلفنی (دیسپچ) و  تکنسین های اورژانس بابل

ساعت ۱۲:۴۰دقیقه بعداز ظهر امروز مبنی بر غرق شدگی  کودک ۲ ساله که فاقد علائم حیاتی بوده در جاده سپاه دانش  ابتدا پیچا کلا در استخر پرورش ماهی گزارش شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس  بابل  امروز جمعه  مورخ ۹۹.۱۲.۲۹در  ساعت ۱۲:۴۰دقیقه بعداز ظهر مبنی بر غرق شدگی  کودک پسر ۲ ساله و فاقد علائم حیاتی  در جاده سپاه دانش  ابتدا پیچا کلا در استخر پرورش ماهی گزارش شد.
پس از دریافت این گزارش بلافاصله   کارشناسان مرکز   دیسپچ  اورژانس بابل بصورت تلفنی چگونگی  عملیات احیا را به همراهان بیمار  تا رسیدن تکنسین های اورژانس  مشاوره  و راهنمایی کردند که خوشبختانه باعث بازگشت کودک ۲ساله شدند.

مرکز دیسپچ اورژانس  بابل  همزمان  تکنسین های پایگاه امین اباد  را به محل حادثه  اعزام کرد.

تکنسین های اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شدند.

تکنسین های اورژانس پس از رسیدن به محل حادثه بلافاصله کودک ۲ساله به داخل آمبولانس  منتقل کردند  و اقدامات درمانی  عملیات احیا را انجام دادند و سپس به بیمارستان کودکان امیرکلا منتقل کردند.

روابط عمومی اورژانس بابل