برگزاری اولین سمپوزیوم تازه های سکته مغزی

برگزاری اولین سمپوزیوم تازه های سکته مغزی با همکاری مرکز اختلال حرکت و واحد پژوهش سازمان اورژانس پیش بیمارستانی بابل

محتوای این کلاس شامل : تعریف و طبقه بندی سکته مغزی و آناتومی کاربردی،انواع سکته مغزی و سندرم های بالینی و تشخیص و درمان سکته مغزی، سکته مغزی و کرونا، مراقبت های پرستاری در سکته مغزی و آموزش به مددجوی سکته مغزی بوده است. در این کارگاه سعی گردید آخرین یافته ها در این خصوص ارائه گردد.

با توجه به حضور در دوازدهمین کنگره سکته مغزی و ارائه مقالات قبل از برگزاری این کارگاه سعی گردید مطالب دسته بندی شده و به روز شده توسط اساتید از جمله : telestroke، روش های ترومبکتومی و ایجاد شبکه بین بیمارستان های primary و comprehensive کامل بیان گردد.

روابط عمومی  اورژانس بابل