**به سایت مرکزمدیریت حوادث وفوریت های پزشکی بابل خوش آمدید.**

******* ایجاد مزاحمت برای 115 یعنی بازی با جان یک انسان***** آژیر آمبولانس صدای ناله های بیماریست که از شما یاری می خواهد***** امداد خواهی درست بزرگترین کمک به مصدومین حوادث است***** با پیروی از دستورات و توصیه های کارشناسان اتاق فرمان اورژانس، به نجات جان مصدوم و یا بیمار کمک کنید ***** بیان آدرس دقیق یکی از موثرترین عوامل در زودتر رسیدن نیروهای امدادی بر بالین بیمار است در صورت نیاز به اعزام نیروهای امدادی 115 و آمبولانس، آدرس خود را به صورت کامل و دقیق بیان نمائید. ****** مرکز اورژانس 115 بابل باارائه خدمات رایگان بصورت 24 ساعته در خدمت هموطنان عزیز میباشد.****اورژانس 115 شبانه روز در خدمت مردم

فقط در این سایت
در همه سایتهای دانشگاه علوم پزشکی بابل
۹ مصدوم در تصادف سه دستگاه خودرو در بابل شنبه 17 تير 1396 ساعت 8:53

۹ مصدوم در تصادف سه دستگاه خودرو در بابل

🚨🚑 در یک سانحه رانندگی در بابل، ۴ مرد، ۲ زن، یک پسر نوجوان و ۲ پسربچه مصدوم شدند.

🔹ساعت ۹:۵۶ امروز پنج‌شنبه مورخ ۱۵ تیرماه ۹۶؛ طی تماس مردمی با سازمان #اورژانس بابل، #تصادف سه دستگاه خودرو (دو پراید و یک پژو ۴۰۵) در #گنج_افروز جنب خانه بهداشت گزارش شد.
🔹پس از دریافت این گزارش بلافاصله مرکز فرماندهی سازمان اورژانس بابل تکنسین‌های پایگاه #هلیدشت را به محل حادثه اعزام کرد که پس از اطلاع اکیپ اول از تعداد مصدومین، تکنسین‌های پایگاه #سیدکلا نیز در صحنه حادثه حاضر شدند.
🔹در این حادثه دو زن ۳۰ و ۳۳ ساله دچار آسیب‌دیدگی ترومای «سر و دست» و «پا» شدند. سه مرد ۳۴، ۵۰ و ۶۵ ساله دچار آسیب‌دیدگی مولتی‌تروما شدند، یک مرد ۳۱ ساله دچار ترومای سر و کتف چپ شد، یک پسر ۱۲ ساله دچار ترومای کتف راست شد، یک پسربچه ۴ ساله دچار ترومای سر و سمت راست بدن شد و یک پسربچه ۳ ساله نیز آسیب خاصی ندید. همه مصدومین با دو دستگاه آمبولانس به #بیمارستان_شهید_بهشتی بابل منتقل شدند.

روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث وفوریت های پزشکی بابل

صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعدی
  برق جان زن ۴۶ساله بابلی را گرفت
تکنسین های اورژانس ۱۱۵ در مدت زمان ۱۰ دقیقه در محل حادثه حضور پیدا کردند .
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 10:33
  اعزام تیم های امدادی سازمان اورژانس ۱۱۵ بابل به مرزهای آبادان و خرمشهر
تیمهای امدادی اورژانس بابل در قالب1دستگاه آمبولانسMICu و 1دستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه 9 نفر پرسنل کارشناسان فوریت های پزشکی در مرزهای آبادان و خرمشهر مستقر خواهند شد
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 10:16
  سقوط مرگبارمرد۳۰ساله دربابل
تکنسین های اورژانس115بابل در مدت زمان ۷دقیقه در محل حادثه حاضر شدند
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 10:10
  دو خودکشی نافرجام با اقدام به موقع تکنسین های اورژانس ۱۱۵ بابل
پس از اقدامات پزشکی اولیه به بیمارستان شهید بهشتی بابل منتقل کردند.
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 10:1
  انحراف کامیون و برخورد باپژوآردی در بابل دو مصدوم داشت.
تکنسین های اورژانس در کمترین مدت زمان در محل حادثه حاضرشدند
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:58
  خودکشی زن ۵۰ساله دربابل
ن ۵۰ساله با طناب خودش را از میله های پنجره حلق آویز کرد .
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:56
  مرگ کارگر 35ساله دربابل
مرد 35ساله به علت شدت برق گرفتگی و شدت جراحات و خونریزی فقد علائم حیاتی بود
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:52
  سقوط کامیون به دره در بابل
نحراف کامیون به در جاده فیروز جاه بابل جاده گلیرون
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:43
  انحراف پژو پارس در بابل یک کشته و یک مصدوم وخیم داشت.
در این حادثه متاسفانه دو خواهربودند خواهر بزرگ که راننده خودرو بود حدودا ۱۹ساله بود به علت شدت جراحات و خونریزی فاقد علائم حیاتی بود
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:40
  تصادف مرگ بار در بابل
تکنسین‌های اورژانس در مدت زمان ۳ دقیقه در محل حادثه حاضرشدند.
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:38
  آماده باش کامل اورژانس 115 بابل در دسته های عزاداری و سوگواری اباعبدا........الحسین ( ع)
آماده باش کامل ۱۲ پایگاه و ۸۵پرسنل و ۱۲ دستگاه آمبولانس فوریتهای پزشکی ثابت شهری و جاده ای در سطح شهرستان بابل و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس ۱۱۵
چهار شنبه 1 آذر 1396 ساعت 9:33
  امدادرسانی به ۱۰۹عزاداری حسینی
از این تعداد ۱۰۵ ماموریت امام زاده قاسم بوده است و ۴ ماموریت آن درونکلا شرقی و غربی بوده است
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 10:30
  تولد نوزاد عجول در آمبولانس
نوزاد متولد شده دختر و فرزند چهارم خانواده از مادر 35 ساله بود.
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 9:53
  زندگی دوباره مرد۳۲ساله بابلی
بیمار فاقد علائم حیاتی می باشد.بلافاصله اقدامات پزشکی اولیه و cprموفق به بازگشت زندگی مرد ۳۲ شدند .
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 9:48
  مرگ کارگر۲۶ ساله دربابل
ارگر کارخانه سبد به علت بی احتیاطی و عدم رعایت موازین ایمنی کارمتاسفانه به داخل دستگاه می افتد. وبه علت شدت جراحات و خونریزی و له شدگی در دم جان می سپرد.
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 9:44
  برق جان جوان ۱۸ ساله بابلی را گرفت
این حادثه متاسفانه مرد۱۸ ساله که در مرغداری بوده دچار برق گرفتگی میشود. .
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 9:42
  مرگ دوزن عابر پیاده در بابل
متاسفانه دو زن عابر پیاده که ۳۰ و ۶۰ ساله بودند به علت شدت جراحات و خونریزی فاقد علائم حیاتی بود
چهار شنبه 12 مهر 1396 ساعت 9:40
  برخورد پژوبا جرثقیل در بابل 7مصدوم داشت.
در این حادثه متاسفانه 7مصدوم داشت4زن 4 و۴۳و27و11ساله وسه مرد31 و 1و40۹ساله بودند.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 9:6
  یک کشته در سانحه واژگونی پرایددر بابل
راننده پراید که مرد 52 ساله بود به علت شدت جراحات و خونریزی فاقد علائم حیاتی بود.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 9:5
  یک کشته ویک زخمی در سانحه برخورد موتورسیکلت با خودرو سواری در بابل
صادف موتور سیکلت و با خودرو سواری در جاده جدید بابل به آمل -- جاده سپاه دانش پیچاکلا گزارش شد.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 9:2
  یک کشته در سانحه رانندگی در بابل
راننده تراکتور که مرد 37 ساله بود به علت شدت جراحات و خونریزی فاقد علائم حیاتی بود .
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 9:0
  جان‌باختن پاکبان شهرداری در بابل
مرد حدودا ۴۰ ساله بر اثر شدت جراحات و آسیب بسیار جدی به سر در دم جان باخت
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 8:55
  تصادف سنگین چهار خودرو در جاده گنج افروزبابل
تصادف بونکرسیمان وکامیون حامل شن وماسه و پراید و P K در جاده گنج افروز - روستای گنج افروز سه راه وحدت گزارش شد.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 8:51
  اقدام به خودکشی مرد۳۷ساله دربابل
ر این حادثه مرد ۳۷ باقرص برنج اقدام به خودکشی کرد‌.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 8:49
  قطع مچ دست کارگر شالیکوبی جوان ۲۴ساله دربابل
به علت بی احتیاطی و عدم رعایت موازین ایمنی کار متاسفانه دچار قعطع از ناحیه مچ دست می شود.
يك شنبه 12 شهريور 1396 ساعت 8:44
صفحه قبل 1 2 3 4 5 6 صفحه بعدی